Κύπρος

Τον κτύπησαν και τον εγκατέλειψαν

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.

​Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 10:45μ.μ., στην οδό Σόλων, όταν η ηλεκτρική συσκευή προσωπικής κινητικότητας, την οποία οδηγούσε ο άγνωστος άνδρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο ακολούθως εγκατέλειψε τη σκηνή.

​Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

​Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς οποιοδήποτε πρόσωπο γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες της οδικής σύγκρουσης ή μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εμπλεκόμενου οχήματος και του οδηγού του, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού στον αριθμό τηλέφωνο 25805244, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

​Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button