Αθλητικά

Θλίψη ΓΣΠ για το θάνατο του Κώστα Σταθελάκου

Με απέραντη θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε την είδηση του απροσδόκητου θανάτου του προπονητή ρίψεων του ΓΣΠ, Κώστα Σταθελάκου σε τροχαίο ατύχημα στην Νότια Αφρική όπου βρισκόταν με αθλητές του ΓΣΠ και της Εθνικής Ομάδας ρίψεων για προετοιμασία εν’ όψει των μεγάλων διεθνών αγώνων της νέας αγωνιστικής περιόδου του στίβου.

Ένας αγνός αφοσιωμένος εργάτης του κλασικού αθλητισμού, ένας καταξιωμένος αθλητής και προπονητής των ρίψεων που γεννήθηκε στη Λαμία το 1987, αλλά καταξιώθηκε στην Κύπρο όπου ήταν Παγκυπριονίκης και κάτοχος του Παγκυπρίου ρεκόρ στη σφυροβολία ως αθλητής του ΓΣΖ. Ακολούθησε την προπονητική και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην Ομοσπονδία και τον ΓΣΠ ως προπονητής ρίψεων. Το άθλημα του ήταν η ζωή του και οι αθλητές του τα αθλητικά του παιδιά. Πάντα πρόσχαρος, έτοιμος να βοηθήσει όλους όπου μπορούσε, έχαιρε απέραντης εκτίμησης από όλους, με την απώλεια του να μην αναπληρώνεται.

Η σκέψη όλων μας στον Σύλλογο είναι με την αγαπημένη του σύζυγο Σκεύη και τις δίδυμες τρίχρονες κορούλες του που θα περάσουν το δικό τους μαρτύριο, όπως και με τους αθλητές του που μόνο αυτοί που μπορούν να καταλάβουν τη σχέση αθλητή και ιδιαίτερα πρωταθλητή με τον προπονητή του, μπορούν να καταλάβουν πως νοιώθουν.

Η στήριξη του ΓΣΠ στην οικογένεια και τους αθλητές του Κώστα είναι δεδομένη. Ο Κώστας έχει προσφέρει πολλά στον κυπριακό στίβο και το άθλημά του και θα είναι πάντα στις σκέψεις και τις καρδιές μας.

Γυμναστικός Σύλλογος ‘Τα Παγκύπρια’

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button