Στα κρατητήρια για την κλοπή

Ο ομογενής που συνελήφθη χθες βράδυ για κλοπή από πολυκατοικία παρουσιάσθηκε στο δικαστήριο Πάφου και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης πέντε ημερών. Σε βάρος του διερευνώνται αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς. Υπενθυμίζεται ότι πολυκατοικία στην Πάφο που περιήλθε στην κατοχή τραπεζικού ιδρύματος έγινε στόχος διαρρηκτών.
Yπάλληλος εργοληπτικής εταιρείας που ανέλαβε την ανακαίνιση του κτηρίου μετέβη αργά χθες το απόγευμα στην συγκεκριμένη πολυκατοικία και διαπίστωσε ότι η είσοδος είχε παραβιασθεί. Ταυτόχρονα εντόπισε δυο πρόσωπα στο κτήριο και κατάφερε να ανακόψει τον ένα και να τον παραδώσει σε περίπολο της αστυνομίας που είχε σπεύσει στο σημείο.
Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ομογενή ηλικίας 54 ετών ενώ αναζητείται δεύτερος, επίσης ομογενής. Οι δυο διαρρήκτες είχαν αφαιρέσει μπόιλερ και χαλκοσωλήνες από το κτήριο αξίας 6 χιλιάδων ευρώ ενώ προκάλεσαν ζημιές που ξεπερνούν τις 6 χιλιάδες ευρώ.

