Επικαιρότητα

Πράσινο σημείο χωρίς εποπτεία

Αναγνώστες του pafoslive έστειλαν φωτογραφίες και επιστολή στην ηλεκτρονική εφημερίδα της Πάφου ζητώντας την ανάδειξη ενός σοβαρού περιβαλλοντικού ζητήματος.

​Το διαμέρισμα Κισσόνεργας του δήμου Ακάμα,  ενεργώντας σωστά δημιούργησε ένα χώρο, ως πράσινο σημείο, για την απόθεση κλαδεμάτων και διαφόρων άλλων αντικειμένων για διευκόλυνση των κατοίκων της περιοχής.

​Ορισμένοι ωστόσο ασυνείδητοι, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο χώρος δεν εποπτεύεται μεταφέρουν στο σημείο κάθε λογής αντικείμενα, ακόμη και οργανικά απόβλητα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πέραν της δυσοσμίας μια γενικότερη υποβάθμιση της περιοχής η οποία γειτνιάζει με κατοικημένη περιοχή, ενώ όπως σημειώνουν στην επιστολή τους ο χώρος προσελκύει τρωκτικά και ερπετά.

​Οι κάτοικοι της περιοχής προειδοποιούν για έκρηξη πυρκαγιάς με ανυπολόγιστες συνέπειες και καλούν τους υπεύθυνους να δράσουν αμέσως.

Back to top button