Εκδηλώσεις

KSOPORTI ART WEEKEND: Χρήσιμες πληροφορίες για το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου

Το Ksoporti Art Weekend επιστρέφει, αυτή τη φορά στην Πάφο! Από τις 31 Μαΐου, Παρασκευή, ως τις 2 Ιουνίου, Κυριακή, οι λάτρεις της τέχνης καλούνται να εξερευνήσουν την εικαστική σκηνή της Πάφου.
Καλλιτέχνες, κέντρα τέχνης, και η Δημοτική Πινακοθήκη θα ανοίξουν συλλογικά τους χώρους τους για το κοινό. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καλλιτέχνες από κοντά και να έρθουν σε άμεση επαφή με τις πρακτικές, τις ιδέες και τα ερεθίσματα πίσω από τα έργα τους Παρομοίως, θα μπορούν να επισκεφθούν κέντρα τέχνης, τα οποία αποτελούν πυλώνες της εικαστικής σκηνής της Πάφου, καθώς και να εξερευνήσουν τη μόνιμη συλλογή της Δημοτικής Πινακοθήκης.
Στις 2 Ιουνίου, Κυριακή, με την ολοκλήρωση του Ksoporti Art Weekend, καλούμε τους ενδιαφερόμενους να παραβρεθούν στην αυλή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου, η ώρα 7:00 μ.μ., σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, για να κλείσουμε αυτό το όμορφο τριήμερο παρέα με τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες.
Η εκδήλωση εξαπλώνεται σε διάφορες τοποθεσίες στη πόλη και στην περιφέρεια της Πάφου, ανάλογα με την τοποθεσία των εργαστηρίων και των κέντρων τεχνών.
Πόλη Πάφου: Παρασκευή – Σάββατο, 5:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ. | Κυριακή 11:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.
Λέμπα, Τάλα, Κισσόνεργα: Παρασκευή – Σάββατο, 5:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. | Κυριακή 11:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.
Ως μέρος του προγράμματος, θα πραγματοποιηθούν δύο σύντομες παρουσιάσεις σε μορφή συζήτησης. Η πρώτη θα λάβει χώρα στον εκθεσιακό χώρο του Ibrahim Khan την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 7:00 μ.μ., και η δεύτερη στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. Οι χώροι αυτοί, για τους σκοπούς του KSOPORTI ART WEEKEND, έχουν διαμορφωθεί ώστε να αποδίδουν σημειολογικά τον δημιουργικό χώρο των καλλιτεχνών και των καλλιτεχνιδών που θα στεγάζονται εκεί.
Για πληροφορίες σχετικά με τους συμμετέχοντες και τον χάρτη της εκδήλωσης παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο www.ksoporti.com
Η ομάδα του Ksoporti εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Δήμο Πάφου και το Πετρίδειο Ίδρυμα, καθώς φέτος το Ksoporti Art Weekend βρίσκεται υπό την αιγίδα του Πετριδείου Ιδρύματος, το οποίο γιορτάζει 30 χρόνια πολιτιστικής προσφοράς.
Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button