Υγεία

Hadassah: Εμβολιασμένοι ασθενείς θα μπορούν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ από Φεβρουάριο

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah της Ιερουσαλήμ ενημερώνει τους ασθενείς από την Κύπρο οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ για θεραπεία ή άλλες ιατρικές υπηρεσίες, ότι αυτό θα είναι δυνατό από τον Φεβρουάριο του 2021, μέσω της απόκτησης «Πράσινου Διαβατηρίου».

 

Το Πράσινο Διαβατήριο αποκτάται αφού οι ενδιαφερόμενοι παρουσιάσουν επίσημο αποδεικτικό έγγραφο της λήψης εμβολίου κατά του κορωνοϊού SARSCoV-2. Μέσω αυτής της διαδικασίας δεν θα απαιτείται ο επισκέπτης να μπει σε καραντίνα. Τη διαδικασία έκδοσης του Πράσινου Διαβατηρίου, την αναλαμβάνει η εταιρεία iMER Medical Services, η οποία είναι αντιπρόσωπος του Hadassah στην Κύπρο σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο της στο Ισραήλ, υποβάλλοντας ειδικό αίτημα στο Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ.

 

Διευκρινίζεται ότι σε περιπτώσεις που απειλείται η ανθρώπινη ζωή και που υπάρχουν σχετικά ιατρικά έγγραφα που το τεκμηριώνουν, το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ δύναται κατ’εξαίρεση να παράσχει ειδική άδεια, ακόμη και αν δεν έχει εμβολιαστεί ο ασθενής.

 

Η iMER Medical Services (τηλ. 95761228) είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για περισσότερες πληροφορίες, ενώ παράλληλα τονίζεται πως όλο το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου παραμένει στη διάθεση των ασθενών για απομακρυσμένη γνωμάτευση μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

 

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah στα Ιεροσόλυμα είναι κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό ίδρυμα στο Ισραήλ, το οποίο για παραπάνω από 100 χρόνια, χτίζει τα θεμέλια και καθορίζει τα πρότυπα του μοντέρνου συστήματος υγείας της χώρας. Η πλειοψηφία των ιατρικών ανακαλύψεων της χώρας, έχουν λάβει χώρα στο Hadassah University Hospital. Διαθέτει παραπάνω από 130 τμήματα και κλινικές, προσφέροντας προηγμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες για τον εγχώριο πληθυσμό όπως επίσης και για ένα σημαντικό αριθμό διεθνών πελατών.

 

H εταιρεία iMER (International Medical Evaluation and Referral) αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας πάροχο Ιατρικών Υπηρεσιών. Είναι ο εγκεκριμένος αντιπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hadassah σε Κύπρο και Ελλάδα για την παραπομπή ασθενών, προσφέροντας μοναδικές θεραπείες στα πλέον εξειδικευμένα και προηγμένα τεχνολογικά ιατρικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, από επιστήμονες πρωτοπόρους στην ειδικότητά τους.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button