Πάφος

Εκδήλωση κοινωνικής συμμαχίας Πάφου

Με επιτυχία και μαζική προσέλευση πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 24 Μαρτίου, η προεκλογική εκδήλωση της Κοινωνικής Συμμαχίας στην Πάφο.

​Χαιρετισμό απηύθυνε ο επαρχιακός συντονιστής της Κοινωνικής Συμμαχίας Πάφου, Γιώργος Κούννας, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της ενότητας και της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

​Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις και τις βασικές προτεραιότητες του κόμματος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα κοινωνικά ζητήματα, την οικονομία και την ανάγκη προώθησης προοδευτικών αλλαγών.

​Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προεκλογικής δραστηριότητας της Κοινωνικής Συμμαχίας, μεταφέροντας μήνυμα συσπείρωσης και ενίσχυσης της πολιτικής της παρουσίας στην επαρχία Πάφου.

Back to top button