Επικαιρότητα

Έφυγε μέσα από τα χέρια του πατέρα

Ασύλληπτη τραγωδία για οικογένεια Βρετανών που παραθέριζαν σε ξενοδοχείο στην Πάφο.

​Το μικρότερο από τα δυο παιδιά της οικογένειας, ηλικίας μόλις τριών ετών, έχασε την ζωή του όταν έπεσε από τον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου στο οποίο παραθερίζει η οικογένεια στην τουριστική περιοχή της Χλώρακας.

​Σύμφωνα με την αστυνομία, το τρίχρονο αγόρι έπεσε από τον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου γύρω στις 6 το απόγευμα, αλλά η Αστυνομία ειδοποιήθηκε σαράντα λεπτά αργότερα, μετά που το παιδάκι παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

​Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, το παιδάκι βρέθηκε στο κενό και κατέληξε στο ισόγειο της μονάδας αφού έφυγε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του πατέρα του που το σήκωνε στον αέρα.

​Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το μοιραίο δυστύχημα διερευνώνται από την αστυνομία που έχει αποκλείσει την σκηνή, ενώ έχει ζητηθεί ήδη η έκδοση εντάλματος σύλληψης του πατέρα του παιδιού.

​Λειτουργοί των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών είναι έτοιμοι να στηρίξουν την μητέρα με το δεύτερο παιδί της οικογένειας, όπως πληροφορούμαστε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button