Πάφος

Ανεκτίμητης αξίας το αρχείο της κλινικής Ταλιώτη

Ένα ανεκτίμητο αρχείο για την νεότερη γενιά Παφιτών είναι πλέον προσιτό για όσους αφορά. Ο Αλέξανδρος Ταλιώτης γιός του γυναικολόγου Γιαννάκη Ταλιώτη ανακοίνωσε ότι οι ιατρικές καρτέλες στην φωτογραφία είναι καρτέλες γεννήσεως Παφιτών από τη δεκαετία του 1970. Οι Παφίτες των δεκαετιών 70, 80 κυρίως που γεννήθηκαν στην κλινική του Δρ. Γιαννάκη Ταλιώτη έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν τις καρτέλες γέννησης τους οι οποίες έχουν διατηρηθεί.

 

Εκ μέρους του ιδιοκτήτη της κλινικής και της γυναίκας του Λούσης Ταλιωτου, η οποία ήταν και η μαία, ο γιος τους Αλέξανδρος πληροφορεί όσους γνωρίζουν πως έχουν γεννηθεί εκεί και επιθυμούν να πάρουν το αρχείο που καταγράφει τις λεπτομέρειες της ημέρας που ήρθαν στη ζωή καθώς και την πορεία της μητέρας τους μέχρι εκείνη τη μέρα, είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν μαζί του είτε μέσω Messenger είτε μέσω WhatsApp/Viber στο 96777077 αναγράφοντας το επίθετο και το όνομα της μητέρας τους για διευκόλυνση της έρευνας. Στην συνέχεια αφού επιβεβαιώσει ότι το αρχείο είναι διαθέσιμο , αφού κάποια μπορεί να μην υπάρχουν, θα διευθετηθεί η παράδοση τους.

 

Σε ότι αφορά το συγκεντρωτικό αρχείο, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Ταλιώτη αυτό θα προσφερθεί σε μελλοντικό χρόνο σε Δημόσια οντότητα.

Back to top button