Πάφος

Aegean: Πτήσεις Αθήνα-Πάφος, επεκτείνονται μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2022

Σε συνέχεια της εξαγγελίας της Aegean τον Απρίλιο για εκτέλεση αριθμού πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Πάφου με το δρομολόγιο Αθήνα-Πάφος-Αθήνα μετά από πρόσφατη απόφαση της, διευρύνεται πλέον η δραστηριότητά της αερογραμμής μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου 2022 επεκτείνοντας ουσιαστικά πτήσεις συνολικά για 6 μήνες.

 

Συγκεκριμένα, από τις 25 Ιουλίου 2022, η Πάφος θα συνδέεται με την Αθήνα με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο αυξημένη προσβασιμότητα στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό δίκτυο της Aegean Airlines.

Παράλληλα με στόχο να γνωστοποιηθεί ακόμη περισσότερο το δρομολόγιο κυρίως εκτός Κύπρου, η ΕΤΑΠ με την ομάδα της Aegean διοργανώνει στις 3-5 Ιουνίου ταξίδι γνωριμίας Ελλαδιτών τουριστικών πρακτόρων με τον προορισμό “Πάφο”.

 

H ΕΤΑΠ προσβλέπει σε μια επιτυχή παρουσία της Aegean στην Πάφο και ευελπιστεί ότι στο άμεσο μέλλον η αερογραμμή θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο παρουσίας της στην Πάφο και έναρξη τακτικού προγράμματος πτήσεων από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Πάφου σε ολόχρονη βάση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button