Επικαιρότητα

Αύριο στο κακουργιοδικείο για φόνο Πολυκάρπου

Ενώπιων του μονίμου κακουργιοδικείου Πάφου προσάγεται αύριο ο 45χρονος Βρετανός που κατηγορείται για την δολοφονία του 58χρονου Ιωάννη Πολυκάρπου τον Ιανουάριο του 2023. Ο κατηγορούμενος απάντησε μη παραδοχή στη βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει, αυτή του φόνου εκ προμελέτης. Απάντησε επίσης μη παραδοχή στις κατηγορίες για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων, επιθετικού όπλου και κάνναβης, ενώ παραδέχτηκε τη χρήση κάνναβης.

Ο άτυχος  Πολυκάρπου που επέβαινε σε μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού  το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου στην λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων. Τραυματίσθηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε σκόπιμα, σύμφωνα με την κατηγορία, από όχημα που  οδηγούσε ο 45χρονος Βρετανός που  εγκατέλειψε τη σκηνή. Λίγη ώρα προηγουμένως είχαν διαπληκτισθεί σε νυκτερινό κέντρο που διασκέδαζαν και οι δυο.

Από τη σύγκρουση ο 58χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ ο Βρετανός επιχείρησε να σβήσει τα ίχνη πρόσκρουσης στο όχημα του χρησιμοποιώντας μπογιά. Η διαδικασία θα συνεχισθεί αύριο και στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο Βρετανός κρατείται από τον περασμένο Γενάρη στις κεντρικές φυλακές.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button