Κύπρος

Καταδίωξη μέρα μεσημέρι

Προειδοποιητικοί πυροβολισμοί ρίχθηκαν εναντίον αυτοκινήτου, που οδηγείτο αλόγιστα και επικίνδυνα στο κέντρο της Λάρνακας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει, αυτοκίνητο που είχε κλαπεί σήμερα το πρωί από τα Περβόλια εντοπίστηκε από τους ιδιοκτήτες του σε περιοχή της Λάρνακας και αμέσως ενημερώθηκε ο αξιωματικός Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Στη περιοχή έσπευσαν περίπολα της Αστυνομίας για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο, ωστόσο μόλις το άτομο που οδηγούσε το όχημα αντιλήφθηκε τα μέλη της Δύναμης, άρχισε να οδηγεί επικίνδυνα και με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και εισήλθε σε διάφορους δρόμους της Λάρνακας.

Το όχημα καταδιώχθηκε από μέλη της Ομάδας Ζ της Αστυνομίας, ενώ σε κάποια στιγμή το αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω σε λίνιες πεζοδρομίου και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή, ωστόσο καταδιώχθηκε από μέλος της Ομάδας Ζ, το οποίο έριξε δύο πυροβολισμούς στον αέρα. Τελικά το μέλος της Ομάδας Ζ κατάφερε να συλλάβει τον άνδρα και με τη βοήθεια πολίτη έγινε κατορθωτή η ακινητοποίηση του.

Ο οδηγός του οχήματος δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι στον χώρο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, υπήρχε και δεύτερο πρόσωπον το οποίο δεν επιβιβάστηκε σε αυτό, όταν ο οδηγός διέφυγε, ενώ από εξετάσεις κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι ήταν συνοδηγός στο όχημα.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας για ανάκριση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button