Επικαιρότητα

Όλα έτοιμα για το κέντρο εμβολιασμών Πάφου

Συνεχίζονται εντατικά οι προετοιμασίες για την έναρξη εμβολιασμού στο νέο κέντρο εμβολιασμού που θα φιλοξενηθεί στο χώρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΓΝ Πάφου Δρ. Σπύρο Γεωργίου έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες, και κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται οι εμβολιασμοί να ξεκινήσουν από αύριο.

Ο Δρ Γεωργίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το νέο κέντρο εμβολιασμού, μετά και την χθεσινή τελική  επιθεώρηση, σημειώνοντας πως αναμένονται σε καθημερινή βάση να γίνονται πάνω από 300 εμβολιασμοί  ημερησίως. Στο νέο κέντρο εμβολιασμού στην Παλαιά Ηλεκτρική συνέχισε θα λειτουργήσουν τέσσερα σημεία προς εξυπηρέτηση του κοινού . Ταυτόχρονα  συνεχίζουν την λειτουργία τους και τα δύο κέντρα εμβολιασμού για την Α’ και Β’ δόση αντίστοιχα στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου.

Στο νοσοκομείο Πάφου εμβολιάστηκαν και οι ευπαθείς ομάδες των νεφροπαθών και θαλασσαιμικών. Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται και στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς κάθε Τρίτη , Τετάρτη και Παρασκευή ενώ  εμβολιασμοί έγιναν και  στο Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο Πολεμίου.

Μέχρι στιγμής στο Νοσοκομείο Πάφου εμβολιάστηκαν πάνω από 300 επαγγελματίες υγείας .

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button