Οικονομία

Χαμηλά δίδακτρα από το Πανεπιστημίου του Essex

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σαββίδης, είχε σήμερα συνάντηση με την κ.Caroline Halling (Head of International Student Recruitment), του Πανεπιστημίου του Essex, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα χαμηλά δίδακτρα(5000 στερλίνες έκπτωση τον χρόνο)που προσφέρει. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η κ.Caroline Halling, ενημέρωσε το εκπαιδευτικό Κέντρο Σαββίδης, για τα κριτήρια εισδοχής στο Πανεπιστήμιο, τις ευκαιρίες εργοδότησης που προσφέρει το Πανεπιστήμιο, μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών. 

Επιπλέον, ο Διευθυντής του Εκπαιδευτικού Κέντρου, κ.Χρύσανθος Σαββίδης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την κ.Caroline, για τα νέα εκπαιδευτικά δρώμενα του τόπου και να υπερθεματίσει τους κοινούς θεσμούς του εκπαιδευτικού συστήματος της Κύπρου με τα Βρετανικά Πανεπιστήμια. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κ.Caroline Halling, ανάφερε ότι παρόλο που το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αποχωρήσει από την Ευρωπαική Οικογένεια, ο όγκος των φοιτητών που επέλεξε το Πανεπιστήμιο του Essex ήταν αρκετά μεγάλος, πράγμα το οποίο τους χαροποιεί ιδιαίτερα. 

Τέλος, ο κ.Χρύσανθος Σαββίδης, τόνισε ότι τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Σαββίδης, θα συνεχίσουν την άγαστη συνεργασία με τα Βρετανικά Πανεπιστήμια. 

Γραφείο Τύπου

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button