Οικονομία

Φιλοξενία δημοσιογράφων από την Μάλτα

Επ’ ευκαιρίας της αεροπορικής σύνδεσης της Πάφου από τον Οκτώβριο με την Μάλτα, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Ryanair φιλοξενεί μέχρι και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, 4 διακεκριμένους δημοσιογράφους από την Μάλτα.

Στα πλαίσια της φιλοξενίας, η Ε.Τ.Α.Π παρέχει την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να γνωρίσουν την τουριστική Πάφο, να επισκεφτούν σημεία ενδιαφέροντος της επαρχίας, την ύπαιθρο, την Πόλη Χρυσοχούς και να ενημερωθούν εκτενέστερα στο τι έχει να προσφέρει η Πάφος ως ολόχρονος τουριστικός προορισμός.

Κύριος σκοπός της φιλοξενίας αυτής είναι να γνωστοποιηθεί ακόμη περισσότερο το δρομολόγιο Μάλτα – Πάφος, τα ανταγωνιστικά ναύλα που προσφέρονται από την Ryanair και να προωθηθεί περαιτέρω η Πάφος στην Μαλτέζικη αγορά.

Παράλληλα η ΕΤΑΠ είναι σε επαφή τόσο με τον κρατικό οργανισμό τουρισμού όσο και με τους οργανωμένους τουριστικούς πράκτορες της Μάλτας με σκοπό την ανάπτυξη του τουρισμού προς την Πάφο.

Η αναγνωρισιμότητα της “Τουριστικής” Πάφου λόγω κυρίως της μέχρι σήμερα απουσίας αεροπορικής σύνδεσης είναι σχετικά χαμηλή γι’ αυτό επιβάλλεται όπως προγραμματιστούν και υλοποιηθούν σωρεία συντονισμένων δράσεων. Η ΕΤΑΠ Πάφου μεταξύ άλλων προγραμματίζει τους επόμενους μήνες, φιλοξενία και άλλων δημοσιογράφων καθώς και τουριστικών παραγόντων, διοργάνωση εργαστηρίων/παρουσιάσεων στην χώρα αυτή καθώς και διεκπεραίωση εκστρατειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.α

Απώτερος στόχος είναι να γνωστοποιηθεί ο προορισμός και ολόκληρη η επαρχία Πάφου να αποτελέσει τους επόμενους μήνες μια ιδανική επιλογή διακοπών στο ταξιδιωτικό κοινό της Μάλτας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button