Επικαιρότητα

Φεύγουν τις κοφτερές λίνιες

Άμεση αντικατάσταση των επικίνδυνων «λίνιων» της Λεωφόρου Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο αποφάσισε το Τμήμα Δημοσίων Έργων μετά την γενική κατακραυγή.

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Πάφου Χαράλαμπος Πιττοκοπιτης που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που ανέδειξαν το θέμα συγχαίρει το τμήμα για την  αποτελεσματική δράση του στο θέμα της αντιμετώπισης του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί στο τμήμα της Λεωφόρου Αποστόλου Παύλου παρά τον κυκλικό κόμβο του Kings Avenue Mall.

Σημειώνεται οτι στο συγκεκριμένο σημείο και μέσα στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου ενοποίησης των Αρχαιολογικών χώρων Κάτω Πάφου, για διαχωρισμό του οδοστρώματος από τα πεζοδρόμια, χρησιμοποιήθηκαν «λίνιες» το σχήμα των οποίων είναι πάρα πολύ επικίνδυνο τόσο για τους πεζούς όσο και για τα τροχοφόρα. Οι συγκεκριμένες «λίνιες» έχουν σχήμα λεπίδας μαχαιριού και ήδη τις τελευταίες μέρες είχαμε και τους πρώτους τραυματισμούς.

«Μετά από σχετική επιστολή / καταγγελία μου πρός τον Διευθυντή του Τμήματος Δημοσίων Έργων, το όλο πρόβλημα απασχόλησε χθεσινή συνεδρία του Φορέα Κυκλοφοριακών Μελετών και όπως έχω ενημερωθεί εχει αποφασισθεί η άμεση αντικατάσταση του συγκεκριμένου τύπου «λίνιων».»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button