Πάφος

Την πληρώνουν οι ακρίτες

Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν οι κάτοικοι της ακριτικής περιοχής Τηλλυρίας για ενδεχόμενη συνέχιση του κλεισίματος των οδοφραγμάτων  Αστρομερίτη και Λεύκας.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου Νίκο Κλεάνθους , έχουν ήδη δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα σε ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται στον Πύργο και διαμένουν  στην περιοχή Αστρομερίτη ή και το αντίθετο. Όπως υποστήριξε ο κ. Κλεάνθους  τα άτομα αυτά αναγκάζονται να χρησιμοποιούν το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου διανύοντας όπως ανέφερε  διπλάσια απόσταση για να πάνε στις δουλειές τους.

Επίσης λόγω της απαγόρευσης από την τ/κ πλευρά της εξόδου αγαθών από το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου οι κάτοικοι της περιοχής Τηλλυρίας αναγκάζονται να μεταφέρουν τα προϊόντα τους από τους δασικούς δρόμους Κάμπου, Ορκόντα , Λευκωσίας ή ακόμα μέσω Πάφου- Λεμεσού για να φτάσουν Λευκωσία.

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κάτω Πύργου Νίκος Κλεάνθους κάλεσε την κυβέρνηση όπως προβεί σε διευθετήσεις για διευκόλυνση των κατοίκων και των εργαζομένων στην  περιοχή.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button