Επικαιρότητα

Συνέλαβαν κάτοικο Μουτάλου για το ατύχημα

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε χθες βράδυ κάτοικο Μουτάλου ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το όχημα που παρέσυρε και τραυμάτισε δυο ανήλικους το βράδυ της Τρίτης.

Ο ασυνείδητος οδηγός είχε εγκαταλείψει αβοήθητα τα παιδιά και τραυματισμένα στην άσφαλτο.  Με βάση τις εξετάσεις ο ένας από τους δυο έφηβους έσπρωχνε καροτσάκι υπεραγοράς στο οποίο βρισκόταν ο δεύτερος όταν παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο στην οδό κάτω Περβολιών, στην ομώνυμη συνοικία.  

Τα δυο παιδιά ομογενών ηλικίας 14 χρόνων παρασύρθηκαν από όχημα σαλούν, πιθανόν μάρκας Opel Corsa. Ένα ίδιο όχημα έχει η μητέρα του συλληφθέντα το οποίο αναζητήθηκε χωρίς να εντοπισθεί.  

Το όχημα από την σύγκρουση υπέστη ζημιές αφού στην σκηνή εντοπίσθηκε το αριστερό καθρεφτάκι, κομμάτι από τον προφυλακτήρα και κομμάτια γυαλιού από το αριστερό φανάρι του οχήματος. 

Η αστυνομία με βάση πληροφορίες και μαρτυρία που εξασφάλισε προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου που απασχολεί τακτικά τις αρχές και με υποθέσεις ναρκωτικών.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button