Πάφος

Συγκίνησε ο Γιώργος Θεοδοσίου

Ο Δρ. Γιώργος Θεοδοσίου συγκίνησε κατά την αποχώρηση του από την προεδρία του ΕΥΑΓΟΡΑ Παλληκαριδη. Ήταν ένας επιτυχημένος πρόεδρος, σύμφωνα με τα μέλη του συλλόγου που έχουν εκλέξει νέο ενδεκαμελές συμβούλιο.

Το νέο συμβούλιο θα καταρτισθεί σε σώμα την ερχόμενη εβδομάδα.Ο απερχόμενος πρόεδρος στην ομιλία του στην γενική συνέλευση ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και όσους στήριξαν τον σύλλογο. Ο κ. Θεοδοσίου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Υπήρξαν στιγμές πραγματικά, που αισθανόμουν, όταν ανέλαβα την Προεδρία του Συλλόγου, ότι ανέβαινα ένα κακοτράχαλο ανηφορικό δρόμο.

Όμως το μεγαλείο του συλλόγου Ευαγόρα Παλληκαριδη και η αγάπη η δική σας και η βαθιά πιστεύω συναίσθηση του καθήκοντος μου έδιναν την δύναμη να προσπεράσω αυτόν τον κακοτράχαλο δρόμο και να φτάσω στο τέρμα της διαδρομής, το οποίο τέρμα είναι η ημερομηνία λήξεως της παρούσας θητείας μου, όπου πλέον δεν θα είμαι υποψήφιος Πρόεδρος.

Παραδίδοντας την σκυτάλη στο νέο ΔΣ με καλυτέρους οικονομικούς οιωνούς.» Σημείωσε επίσης ότι στην μακρόχρονη πορεία ο Σύλλογος  υπήρξε και θα υπάρχει σαν ζωντανή και υπολογίσιμη οντότητα, απαιτώντας σεβασμό προς το πρόσωπο του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαριδη αλλά και σε όλους τους αγωνιστές του έπους 1955-1959

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button