Πάφος

Στη Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Νεολαίας νέοι από την Κύπρο

“Μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές, εν μέσω μιας πανδημίας, το ErasmusYouth Exchange μας έδωσε της ευκαιρία να ζήσουμε μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μας, στην εξοχή της όμορφης Ρουμανίας.

Σύμφωνα με την Υπεύθυνη του Οργανισμού Δήμητρα Παναρέτου, το πρόγραμμα σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και οι εμπειρίες των νεαρών ήταν μοναδικές… 

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα με θέμα CultRural Experience 2 – Agriculture for All , συνέχισε η κυρία Παναρέτου βιώσαμε από κοντά την αγροτική ζωή της Ρουμανίας, αλλά παράλληλα διευρύναμε τους ορίζοντας μας ζώντας και επικοινωνώντας μαζί με νέους από της Ιταλία, Ισπανία, Λιθουανία, Κροατία και Ρουμανία.

Αυτές τις 10 μέρες μείναμε σε μια μικρή πανσιόν μέσα στο δάσος, με το πρόγραμμα μας να περιλαμβάνει το πρωί διαδραστικές δραστηριότητες και επισκέψεις σε αγροτικές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις σε χωρία, και τη νύκτα παχνιά, χορό, campfire και φυσικά πολύ γέλιο.  

Φεύγοντας από τη Ρουμανία κουβαλάμε μαζί μας τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τους τόπους και τους ανθρώπους που συναντήσαμε, που φυσικά θα μείνουν χαραγμένοι στην ψυχή μας για πάντα! Ευχαριστούμε τον Οργανισμό Προώθησης Ευρωπαϊκών Θεμάτων που μας έδωσε την ευκαιρία. 

Σωτηρούλα, Λουκία, Νίκη – Αύγουστος, Ρουμανία 2021 ” 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button