Οικονομία

Σε τροχιά επανεκκίνησης η Πάφος

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Τουριστική Πάφος για επαναφορά του προορισμού σε κανονικούς ρυθμούς.

Ακολουθώντας πιστά τα διατάγματα και τα διάφορα πρωτόκολλα του αρμόδιου Υπουργείου, αριθμός ξενοδοχείων, τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις, δημοτικές παραλίες, παρεμφερή υποδομές και υπηρεσίες προετοιμάζονται για επανέναρξη της λειτουργίας τους τις επόμενες μέρες.

Η Πάφος αναμένεται να συνεχίσει και φέτος να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές για διακοπές των μόνιμων κατοίκων Κύπρου ιδιαίτερα κατά την τρέχον θερινή περίοδο αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, για μίνι εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Σίγουρα το στοίχημα φέτος είναι να προσελκύσουμε όσο περισσότερους ντόπιους αλλά και εισερχόμενους επισκέπτες γίνεται ενώ το βλέμμα παραμένει στραμμένο στο να καταφέρουμε να επεκτείνουμε κατά δύο μήνες τα “άκρα” της επόμενης καλοκαιρινής περιόδου δηλ. τους μήνες Μάρτιο και Νοέμβριο.

Αναμένουμε με αγωνία τις επόμενες μέρες τις ταξιδιωτικές οδηγίες κρατών και εξαγγελίες αεροπορικών εταιριών και διοργανωτών ταξιδιών έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο η εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Παραμένουμε αισιόδοξοι και εργαζόμαστε πλέον για να επανέλθουμε σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς το συντομότερο!

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button