Επικαιρότητα

Πωλούσε ναρκωτικά πέντε μήνες ενώ καταζητείτο

Νεαρός από το χωριό Ιννια, γνωστός στην ΥΚΑΝ, είχε καταφέρει να ξεφύγει από μπλόκο της υπηρεσίας πριν από πέντε μήνες.

Σε εκείνη την επιχείρηση στην Κάτω Πάφο οι αστυνομικοί είχαν  συλλάβει τον αδελφό του και ένα άλλο νεαρό. Στην κατοχή τους εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης.

Η σύλληψη τους ήταν επεισοδιακή αφού κτύπησαν αστυνομικά οχήματα και οχήματα πολιτών. Ο 34χρονος όχι μόνο δεν είχε εντοπιστεί για πέντε μήνες αλλά φαίνεται ότι συνέχισε το έργο του, να πωλεί ναρκωτικά, με βάση όσα ανευρέθηκαν στο σπίτι του.

Η σύλληψη του 34χρονου διενεργήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και ήταν επεισοδιακή, αφού φέρεται να αντιστάθηκε στη σύλληψη και να επιτέθηκε εναντίον μέλους της Αστυνομίας τραυματίζοντάς το στο χέρι.

Τη σύλληψη του ακολούθησε έρευνα στην οικία στην Ιννια όπου εντοπίστηκε ο 34χρονος, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη ρητίνης κάνναβης, καθώς και ρητίνη κάνναβης βάρους 25 γραμμαρίων περίπου. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον  του 34χρονου .

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών,  αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button