Πάφος

Πυρά Πιτοκοππιτη για την αποκατάσταση των ζημίων της πολυομβρίας

Αυστηρή κριτική κατά του Υπουργείου Γεωργίας άσκησε στην χθεσινή  συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Πάφου κ. Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης για το θέμα της αποκατάστασης των καταστροφών που έχουν προκληθεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στο αγροτικό οδικό δίκτυο.

Σε γραπτή δήλωση του ο  Βουλευτής Πάφου, τόνισε ότι η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών  έχει καλέσει το κεντρικό Κράτος,  να δώσουν τα απαραίτητα κονδύλια στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου, έτσι ώστε να υπάρξει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των ζημιών που έχουν προκληθεί.

Ο κ. Πιττοκοπίτης έκανε λόγο για  ολιγωρία του Υπουργείου Γεωργίας και συγκεκριμένα του Τμήματος Υδάτων, το οποίο καμία ενέργεια δεν λαμβάνει και ρίχνει, όπως ανέφερε,  τις ευθύνες στην Επαρχιακή Διοίκηση και στο Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί το αγροτικό οδικό δίκτυο καθώς και αρδευτικά τμήματα.  Ο  Βουλευτής ΔΗΚΟ Πάφου, δήλωσε ότι πρέπει να γίνουν άμεσες δράσεις για την επιδιόρθωση των αγροτικών δρόμων που πλέον έχουν καταστεί απροσπέλαστοι και κάλεσε το κεντρικό Κράτος να δράσει άμεσα και αποτελεσματικά αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button