Πάφος

Προβλήματα κοινοτήτων της Πάφου ενώπιων τριών Υπουργών

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης θα πραγματοποιήσει περιφερειακή σύσκεψη κοινοτήτων επαρχίας Πάφου αύριο το πρωί μαζί με τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή και την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου.

Την σύσκεψη θα φιλοξενήσει η έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου στις 10 το πρωί και ο στόχος είναι να δοθούν άμεσες λύσεις σε προβλήματα στα οποία εμπλέκονται υπηρεσίες και τμήματα των τριών υπουργείων.

Συγκεκριμένα, οι Υπουργοί θα πραγματοποιήσουν χωριστές συναντήσεις  με τους κοινοτάρχες των κοινοτήτων: Γουδί, Χόλη, Σκούλλι, Θελέτρα, Τσάδα, Γιόλου, Κάτω Αρκουδάλεια, Τίμη, Αναρίτα, Κελοκέδαρα, Σαλαμιού και Μαμώνια, μαζί με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς λειτουργούς κυβερνητικών τμημάτων και υπηρεσιών.

Στις συναντήσεις, θα συζητηθούν μεταξύ άλλων αιτήματα και προτάσεις των κοινοτήτων για βελτιώσεις σε οδικά δίκτυα, αναπτυξιακά έργα, δημιουργία χώρων πολιτιστικής και κοινωνικής δραστηριότητας και άλλα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button