Πάφος

Περιήγηση στην Παλιά Πόλη Πάφου

Μέσα στα πλαίσια εμπλουτισμού της τουριστικής εμπειρίας των επισκεπτών σε περιόδους μη αιχμής η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού επαναλανσάρουν την δωρεάν περιήγηση/ξενάγηση στην Παλιά Πόλη Πάφου.

Την περιήγηση “meet the locals” διεκπεραιώνει αδειούχος ξεναγός και εξερευνά την περιοχή γύρω από το κέντρο της Πάφου, τα νεοκλασικά κτήρια, τις ανανεωμένες πλατείες , το εμπορικό κέντρο, την φρουταγορά και πολλά άλλα σημεία ενδιαφέροντος .

Κύριος στόχος της προσπάθειας είναι εκτός από τον εμπλουτισμό της τουριστικής εμπειρίας, να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο η Παλιά Πόλη και τα λιγότερα γνωστά μέρη του κέντρου καθώς και τα έργα και υποδομές που δημιούργησε το ταξίδι της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2017.

Η βόλτα αρχίζει από την Στάση λεωφορείων “Αγορά” κάθε Πέμπτη η ώρα 09.30 και οι συμμετέχοντες μέσα από την ξενάγηση περίπου 2.5 ωρών απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα εμπειριών . Μέσα από τα στενά δρομάκια και τις αναβαθμισμένες πλέον γειτονιές, πλατείες και πεζόδρομους, η βόλτα τερματίζει στο Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης στην οδό Μακαρίου στην Παλιά Πόλη όπου οι συμμετέχοντες έχουν τον χρόνο πλέον για περαιτέρω περιήγηση, ψώνια ή ξεκούραση.

Η εν λόγω περιήγηση θα πραγματοποιείται για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button