Επικαιρότητα

Ο δρόμος θα γίνει

Την ξεκάθαρη διαβεβαίωση προς τους παράγοντες της επαρχίας Πάφου ότι η κατασκευή του δρόμου Πάφου-Πόλης δεν αναστέλλεται έδωσε ο υπουργός μεταφορών, επικοινωνιών και έργων Γιάννης Καρούσος.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης μιλώντας μετα από σύσκεψη των βουλευτών, των δημάρχων και της ηγεσίας του τοπικού επιμελητηρίου ανέφερε ότι ο αρμόδιος υπουργός μετέφερε την κατηγορηματική θέση της πολιτείας ότι η απόφαση που έχει ληφθεί θα υλοποιηθεί.

Θα  υπάρξουν ωστόσο καθυστερήσεις λόγο της προσφυγής στην αναθεωρητική αρχή προσφορών της κοινοπραξίας που δεν έχει επιλεγεί για την κατασκευή του έργου. Αμέσως μετα την έκδοση απόφασης από την αναθεωρητική αρχή θα πέσουν οι υπογραφές, ανέφερε.

Ο Ανδρέας Δημητριάδης, πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου,  χαρακτήρισε παραγωγική την συζήτηση για τα μεγάλα έργα υποδομής της επαρχίας. Έγινε λεπτομερής συζήτηση και για όλα τα υπόλοιπα έργα, συμπλήρωσε όπως η ολοκλήρωση του δρόμου αεροδρομίου- Κολπου των Κοραλιων .

Οι εμπλεκόμενες τοπικές αρχές αναλαμβάνουν πρωτοβουλία για την ετοιμασία των σχεδίων έτσι ώστε μόλις το κράτος θα έχει την οικονομική δυνατότητα να ολοκληρωθεί η εκτέλεση του τμήματος από τα δημοτικά όρια Πάφου μέχρι την Πεγεια δια μέσου της Χλωρακας, Λεμπας και Κισονεργας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button