Επικαιρότητα

Ο αθλητισμός στην πόλη

Στόχος του δήμου Πάφου είναι να ενθαρρύνει τον αθλητισμό στην πόλη, δήλωσε χθες βράδυ ο δήμαρχος Πάφου κατά την  ετήσια εκδήλωση της επίδοσης των χορηγιών του δήμου  προς τα αθλητικά σωματεία.

 

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος εξήγησε ότι τα μικρά ποσά των χορηγιών προέρχονται από τις φορολογίες των δημοτών και ένα μέρος αυτών επιστρέφεται πίσω στους πολίτες μέσω αυτών των χορηγιών. Η τοπική αρχή επιβραβεύει ανέφερε όχι μόνο τα αθλητικά σωματεία αλλά και αθλητές που διακρίνονται σε αγώνες στην Κύπρο και στο εξωτερικό.  Ο Δήμος Πάφου στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξής του προς τον αθλητισμό και ειδικότερα προς τα αθλητικά σωματεία της πόλης, και με στόχο την ενθάρρυνση των νέων  να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, διοργάνωσε και φέτος  την ετήσια εκδήλωση της επίδοσης των χορηγιών του προς τα αθλητικά σωματεία.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ  στο Πολυχώρο «Αττικόν». Κύρια ομιλητής στην εκδήλωση ήταν  η αθλήτρια της ιστιοπλοΐας Μαριλένα Μακρή η οποία ανάπτυξε το θέμα: «Το Ευ Αγωνίζεσθαι: Η προσπάθεια και το αποτέλεσμα της θυσίας». Η εκδήλωση  περιλάμβανε επίσης πρόγραμμα από την ομάδα του ΑΓΟ της Ερμολίας Πελοπίδα. Ο Δήμος Πάφου , σύμφωνα με τον δήμαρχο Πάφου, στηρίζει τα αθλητικά σωματεία αναγνωρίζοντας τα οφέλη που προσφέρουν στην κοινωνία των πολιτών, κυρίως στα παιδιά και στους νέους.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button