Πάφος

Οι εκδηλώσεις για το ΟΧΙ των Ελλήνων

Συνεχίζονται αύριο οι εκδηλώσεις εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου. Αύριο Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, στις 10.00π.μ., οι επίσημοι εορτασμοί θα συνεχιστούν με την καθιερωμένη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου, επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Αγωνιστών στον Αγώνα κατά του Χιτλεροφασισμού και κατάθεση στεφάνων από τις αρχές της πόλης, στην Στήλη 28ης Οκτωβρίου.

Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, πρώην πρέσβης στην Αθήνα Γεώργιος Γεωργής, ενώ την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος.

Στις 11.15π.μ., θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Παρέλαση, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή με τη συμμετοχή Σωματείων, Οργανώσεων, Δημοσίων και Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Δημοτικής, Μέσης και Ανώτερης Εκπαίδευσης, καθώς και τμημάτων της Εθνικής Φρουράς. Της Παρέλασης θα ηγείται η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις, που συντονίζονται από τη Συντονιστική Επιτροπή Εορτασμού Εθνικών Επετείων στην Πάφο, περιλαμβάνουν ακόμη στέψη μνημείων από Μαθητές, Σωματεία και Οργανώσεις και ενδοσχολικούς εορτασμούς (25 – 27 Οκτωβρίου).

Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το κοινό καλείται να φέρει ατομική μάσκα προστασίας, σε όλες τις εκδηλώσεις

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button