Επικαιρότητα

Ξεσηκώνονται στην Τυλληρια

Την έντονη αντίδραση των κάτοικων του ακριτικού διαμερίσματος Τυλληριας προκαλεί η απόφαση της Τράπεζας Κύπρου να διατηρεί το υποκατάστημα στην περιοχή σε λειτουργία μόνο μια φορά την εβδομάδα.

Κάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησαν μαζί μας υποστήριξαν ότι τις τελευταίες μέρες έχει χαλάσει και η αυτόματη ταμειακή μηχανή ΑΤΜ με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν τις μέρες των Χριστουγέννων. Στην περιοχή λειτουργούσε υποκατάστημα η ΛΑΙΚΗ Τράπεζα και αργότερα η διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου αποφάσισε να διατηρήσει το υποκατάστημα, το οποίο στην ουσία εξυπηρετεί τις τέσσερεις κοινότητες της ακριτικής Τυλληριας, σε  λειτουργία μόνο κάθε Τετάρτη.

Μετα τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν και αφού ήταν φανερό ότι δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν όλοι σε μια μέρα η διοίκηση της Τράπεζας πρόσθεσε δυο μέρες στο τέλος του μήνα προκειμένου να εξυπηρετούνται κυρίως οι συνταξιούχοι αλλά φαίνεται και παλιν ότι δεν υπάρχει η εξυπηρέτηση που οι πελάτες προσδοκούν.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι τις περισσότερες φορές αναγκάζονται να καταφύγουν στα κοντινότερα υποκαταστήματα της Τράπεζας που είναι είτε στην Πόλη Χρυσοχους, είτε στον Αστρομεριτη, διανύοντας αποστάσεις πέραν της μιας ώρας με τα οχήματα τους. Οι κάτοικοι καλούν την διοίκηση της Τράπεζας να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα της διαφορετικά απειλούν με την λήψη μέτρων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button