Επικαιρότητα

Ξέχασαν να πάρουν κολυμβήθρα για βάφτιση στην Πεγεια

Έξω φρενών είναι οι συγγενείς νεοφώτιστου που βαφτίσθηκε στο εξωκλήσι της Αγίας Ματρόνας στην Πεγεια.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στο pafoslive  υπήρξε αμέλεια για την μεταφορά από τα γραφεία της μητρόπολης κολυμβήθρας με αποτέλεσμα ο ιερέας να αναγκασθεί να τελέσει την βάφτιση σε πλαστικό δοχείο.

Όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς λόγο άλλης δυσάρεστης εμπειρίας που είχαν στο πρόσφατο παρελθόν, με τον ιερέα αυτή την φορά που ξεχάσθηκε και δεν πήγε να τελέσει το μυστήριο του γάμου σε άλλο εξωκλήσι που είχαν επιλέξει οι νεόνυμφοι,  θέλησαν να βεβαιωθούν ότι αυτή την φορά όλα θα ήταν στην εντέλεια.

Γι’ αυτό φρόντισαν να τους ακολουθήσει ιερέας από την ενορία τους. Και ενώ όλα είχαν διευθετηθεί και οι καλεσμένοι ήταν στην θέση τους οι υπάλληλοι της μητρόπολης ξέχασαν να μεταφέρουν στο παρεκκλήσι την κολυμβήθρα.

Και όταν βεβαίως ο ιερέας αναζήτησε το ιερό αυτό εκκλησιαστικό σκεύος και δεν μπορούσε να το εντοπίσει αντιλαμβάνεσθε την αναστάτωση των γονιών και των συγγενών οι οποίοι θεωρούν ότι η ανεύθυνη συμπεριφορά κάποιων χάλασε όχι μόνο το μυστήριο αλλά και τις μοναδικές στιγμές της οικογένειας και του νεοφώτιστου.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button