Επικαιρότητα

Νέες πτήσεις από Ryanair

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου  χαιρετίζει την απόφαση της Ryanair για επέκταση του χειμερινού της προγράμματος 2021-2022 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου και για τη συνέχιση αρκετών τακτικών πτήσεων σε ολόχρονη βάση.

 

Πολύ σημαντική εξέλιξη στην απόφαση της Ryanair αποτελούν τα νέα δρομολόγια για Γερμανία (Μέμινγεν και Κολονία) Wraclow-Πολωνίας καθώς και τα δρομολόγια που συνδέουν την Πάφο κυρίως με Αυστρία, Βέλγιο Γαλλία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία, Ιρλανδία, Ισραήλ κ.α τα οποία αναβαθμίζουν σημαντικά το κύρος του Διεθνούς Αεροδρομίου Πάφου και αποτελούν τις προϋποθέσεις για ανάκαμψης του τουρισμού .

Όπως αναφέρεται, η ενίσχυση του πτητικού προγράμματος για την χειμερινή περίοδο με 90 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 30 αεροδρόμια είναι εξαιρετικής και στρατηγικής σημασίας για την Πάφο και την Κύπρο γενικότερα αφού αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στην οικονομία και τον τουρισμό και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της βιομηχανίας.

Η ΕΤΑΠ Πάφου, είναι ιδιαίτερα ευτυχής που η Ryanair συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία στην Κύπρο με βάση την Πάφο, εξέλιξη η οποία στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την μελλοντική προοπτική που έχει ο Προορισμός “Πάφος”

Η ΕΤΑΠ Περιφέρειας Πάφου παραμένει αισιόδοξη ως προς το παρόν και το μέλλον του Τουρισμού.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button