Επικαιρότητα

Με προσωπικό ασφαλείας ο δήμος Πάφου

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι κατά το διάστημα Τετάρτη 10 – Παρασκευή 19 Αυγούστου θα ισχύουν για τις Υπηρεσίες του οι ακόλουθες διευθετήσεις: 

1. Τα Γραφεία της Δημοτικής Υπηρεσίας (Τμήμα Διοίκησης, Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών, Τμήμα Οικονομικών και Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Καθαριότητας) θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας αλλά θα είναι κλειστά για το κοινό. 

2. Τα συνεργεία του Δήμου που είναι επιφορτισμένα με την αποκομιδή των σκυβάλων, τον οδοκαθαρισμό, τη συντήρηση του πρασίνου, τη λειτουργία των οργανωμένων παραλιών και την αποκατάσταση βλαβών στο σύστημα υδροδότησης της πόλης, θα εργάζονται με μειωμένο προσωπικό. Για αναφορά βλαβών / ζημιών στο δίκτυο υδροδότησης, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 9960362296910661 και 96910663

3. Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών (χώρος στάθμευσης του Σταδίου “Στέλιος Κυριακίδης” ) θα παραμείνει κλειστό. Για επείγουσα έκδοση βεβαίωσης μη οφειλής φορολογικών τελών (“φοροαπαλλακτικού”), οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση taxes@pafos.org.cy τα εξής δικαιολογητικά: 

(α) Τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου για το οποίο ζητείται η βεβαίωση (β) Αντίγραφο δελτίου ταυτότητας του ιδιοκτήτη (γ) Πρόσφατο λογαριασμό υδατοπρομήθειας ή τέλους αποκομιδής σκυβάλων για το υποστατικό που αναφέρεται στον τίτλο ιδιοκτησίας (δ) Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου προσώπου, την εξιουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη. 

Πληροφορίες και διευκρινίσεις θα δίνονται στο τηλέφωνο 26938217

4. Η Τροχονομική Υπηρεσία θα συνεχίσει να εργάζεται, ασκώντας έλεγχο της στάθμευσης οχημάτων και τα άλλα καθήκοντά της.  

5. Το Δημοτικό Κολυμβητήριο “Ευαγόρας Παλληκαρίδης” δεν θα λειτουργήσει κατά το διάστημα 11 – 26 Αυγούστου. 

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button