Πάφος

Μετά την μεγάλη επιτυχία στην Λευκωσία σειρά παίρνει η Πάφος

Πραγματοποιήθηκε τήν περασμένη Κυριακή (29/9/19) η Εκπαιδευτική Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων στην Λευκωσία από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σαββίδης, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Σ’ αυτή, συμμετείχαν πέραν των 17 Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων από το Ηνωμένο Βασίλειο και η προσέλευση του κοινού ήταν αθρόα. Την επισκέφθηκαν τόσο μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και τους δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κλάδους σπουδών προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου που προσφέρουν τα πανεπιστήμια, τα κριτήρια εισδοχής στα Πανεπιστήμια αυτά, θέματα διαμονής, ευκαιρίες δανειοδότησης, ευκαιρίες εργοδότησης στο προσεχές μέλλον καθώς και δυνατότητες υποτροφιών.

Η Έκθεση αυτή δεν αποτελεί απλά ένα εκπαιδευτικό γεγονός, αλλά δίνει την ευκαιρία στην νεολαία της χώρας μας να ενημερωθεί για τις ευκαιρίες που προσφέρονται για Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Για την επιτυχία της ΄Εκθεσης αυτής συνέβαλαν τα μέγιστα οι Αντιπρόσωποι και οι Σύμβουλοι των Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που συμμετείχαν. Με τις χρήσιμες πληροφορίες και τις κατατοπιστικές απαντήσεις που έδιναν στους ενδιαφερόμενους, παρείχαν μια πλήρη εικόνα για τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες που προσφέρονται στους νέους.

Ο διευθυντής του Εκπαιδευτικού Κέντρου Σαββίδης, Χρύσανθος Σαββίδης δήλωσε ότι λόγω του ότι ή Παιδεία, μέσα στο πλαίσιο του σύγχρονου κόσμου, χαρακτηρίζεται από ταχύτατους ρυθμούς, καθίσταται αδήριτη η ανάγκη για συνέχιση και ενδυνάμωση της Εκπαιδευκτικής Έκθεσης ώστε να παρέχεται η ευκαιρία στους νέους για έγκαιρη και συνεχή ενημέρωση ιδιαίτερα τώρα που το επαγγελματικό περιβάλλον αλλάζει με καλπάζοντες ρυθμούς και οι ανάγκες για εξειδικευμένες γνώσεις είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Τέλος ο κος Χρύσανθος Σαββίδης ανάφερε ότι την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, από τις 4:00μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ., στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΣΑΒΒΙΔΗΣ, στη Πάφο (λεωφόρος Ελλάδος 86,δίπλα από Σκλαβενίτη), θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική έκθεση βρετανικών πανεπιστημίων και καλεί τους μαθητές όπως αφιερώσουν λίγο από τον πολύτιμο τους χρόνο να την επισκεφθούν για να ενημερωθούν.

Γραφείο Τύπου

Εκπαιδευτικού Κέντρου Σαββίδης

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button