Πάφος

Λάθος μετρήσεις έξω από τραπεζικό ίδρυμα της Πάφου πανικόβαλε ηλικιωμένους

Για λάθος μετρήσεις θερμοκρασίας έξω από τραπεζικό ίδρυμα της Πάφου καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που μετέβησαν στο κέντρο της πόλης για την είσπραξη των συντάξεων τους.

 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες  αναστάτωση προκλήθηκε έξω από τραπεζικό ίδρυμα της Πάφου ανάμεσα σε άτομα κυρίως τρίτης ηλικίας που μετέβησαν για να εισπράξουν τις συντάξεις τους.

 

Ηλικιωμένοι κατήγγειλαν ότι έξω από τραπεζικό ίδρυμα της Πάφου που βρίσκεται σε κεντρική αρτηρία της πόλης, σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας, μετρήθηκε από συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει τοποθετηθεί έξω από την τράπεζα η θερμοκρασία των ηλικιωμένων πελατών, χωρίς ωστόσο όπως καταγγέλλουν να έχει γίνει η σωστή μέτρηση.

 

Ως εκ τούτου πανικόβλητοι οι ηλικιωμένοι μετέβησαν σε συγγενικά τους πρόσωπα νομιζόμενοι ότι είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό αφού η μέτρηση τους , κατέγραψε πολύ υψηλές θερμοκρασίες .

 

Αμέσως συγγενείς τους και κυρίως τα παιδιά τους,τους μετέφεραν σε ιδιώτες ιατρούς αλλά και σε φαρμακεία για την λήψη νέας μέτρησης, τα αποτελέσματά της οποίας ήταν τελείως διαφορετικά.

 

Οι συγκεκριμένοι απηύθυναν έκκληση προς τα τραπεζικά ιδρύματα να μην τους δυσκολεύουν περαιτέρω και να γίνονται οι σωστές μετρήσεις αφού αναμένουν για την είσοδο τους στην τράπεζα αρκετά λεπτά λόγω και των αυξημένων μέτρων που έχουν ληφθεί.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button