Κύπρος

Κλέφτης στα 13 του

Προς εξιχνίαση βρίσκονται αρκετές υποθέσεις κλοπών μοτοσικλετών και κλοπών από αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πρωτεύουσα, μετά από σχετική παραδοχή δύο ανηλίκων, που εντοπίστηκαν να επιβαίνουν κλοπιμαίας μοτοσικλέτας, χθες βράδυ στη Λευκωσία.

          Συγκεκριμένα, γύρω στις 11μ.μ. χθες, περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε να κινείται στη λεωφόρο Λεμεσού μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν τρία νεαρά πρόσωπα. Οι τρεις επιβάτες της μοτοσικλέτας δεν έφεραν κράνος ασφαλείας, ενώ τα φώτα πορείας της ήταν σβηστά. Τα μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο οι νεαροί άφησαν τη μοτοσικλέτα στο έδαφος και τρέχοντας προσπάθησαν να διαφύγουν.

          Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να ακινητοποιηθεί σε μικρή απόσταση. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 15χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, αφού στην προσπάθεια του να διαφύγει κλότσησε και προκάλεσε ζημιά σε περιπολικό της Αστυνομίας.

          Λίγα λεπτά αργότερα, εντοπίστηκε, σε ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας και δεύτερος ανήλικος. Πρόκειται για 13χρονο, ο οποίος φέρεται να ήταν ο οδηγός της εν λόγω μοτοσικλέτας, η οποία όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί στην Αστυνομία, ως κλοπιμαία στις 7 Φεβρουαρίου 2021.

          Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, όπου λήφθηκαν καταθέσεις στην παρουσία των μητέρων τους. Οι δύο φέρονται να παραδέχθηκαν τη διάπραξη αριθμού κλοπών μοτοσικλετών και κλοπών από αυτοκίνητα στην επαρχία Λευκωσίας.

          Μετά τη λήψη των καταθέσεων, ο 13χρονος, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αποχώρησε από τον Αστυνομικό Σταθμό, ενώ ο 15χρονος τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button