Πάφος

Κατ’ ενθουσιασμένοι από την Πάφο οι αθλητικοί παράγοντες

Μετά από πρόσκληση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και των συνεργατών της Πάφου, φιλοξενήθηκαν στην Πάφο για 3 βράδια, 40 Αθλητικοί παράγοντες από διάφορες χώρες.

Κατά την διάρκεια της διαμονής τους οι φιλοξενούμενοι αθλητικοί παράγοντες γνώρισαν την αθλητική υποδομή και εμπειρία που προσφέρει η επαρχία Πάφου, ξεναγήθηκαν και γνώρισαν τις διαδρομές ποδηλασίας, μαραθωνίου, και tριάθλου, την ύπαιθρο αλλά και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.

Με τα καλύτερα σχόλια και τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν προχθές Σάββατο και όπως μας ανέφεραν είναι πεπεισμένοι ότι η Πάφος μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική επιλογή για Ποδηλάτες, Δρομείς, Κολυμβητές και Τριαθλητές είτε για συμμέτοχη σε αγώνες είτε σε Τraining camps.

Συντονισμένα οι φορείς της Τουριστικής Πάφου προχωρούν ακόμη ένα βήμα ως προς την εδραίωση της επαρχίας ως Αθλητικό προορισμό και προσθέτουν ακόμη ένα ηχηρό συγκριτικό πλεονέκτημα στην περαιτέρω διαφοροποίηση της Πάφου από άλλους ανταγωνιστές.

Η Ε.Τ.Α.Π θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης της εν λόγω αγοράς και οι προσπάθειες θα συνεχιστούν αμείωτα και τους επόμενους μήνες

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button