Επικαιρότητα

Θορυβημένοι οι γονείς από τα ναρκωτικά στα σχολεία

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συνδέσμων γονέων σχολείων μέσης εκπαίδευσης Νίκος Μαυρονικολας δεν κρύβει τον προβληματισμό του για την χθεσινή σύλληψη μαθητή με ναρκωτικά.

«Μετά λύπης, οργής και αγανάκτησης ως Ομοσπονδία Μέσης Πάφου,  παρακολουθούμε την διείσδυση των ναρκωτικών στα εκπαιδευτήρια μας».  Ο κ.Μαυρονικολας σημειώνει ότι η ομοσπονδία θέτει  όλους τους αρμοδίους, «το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης καθώς και όλα τα άλλα οργανωμένα σύνολα που έχουν ως αντικείμενο την Παιδεία μας , προ των ευθυνών τους.

Δεν αποποιούμαστε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί από πλευράς γονικής μέριμνας αλλά ο χώρος της εκπαίδευσης πρέπει να διαφυλαχθεί και να μην μετατρέπεται σε χώρο παρανομιών και εγκληματικών δράσεων».

Οι οργανωμένοι γονείς κάλεσαν το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης να λάβουν άμεσα  δραστικά μέτρα .  «Είμαστε στη διάθεση του Υπουργείου Παιδείας ως οργανωμένοι γονείς μαζί με τους εκπαιδευτικούς και  όλους τους αρμόδιους φορείς για να βοηθήσουμε με όλες μας  τις δυνάμεις προς αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού».

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button