Πάφος

Η Πεγεια αύξησε τα έσοδα της από πολιτικούς γάμους

Το ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ εισέρρευσε στα ταμεία του Δήμου Πέγειας από την τέλεση πολιτικών γάμων κατά το έτος 2019, σύμφωνα με τη Λειτουργό τέλεσης πολιτικών γάμων, Μαρία Γιάγκου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Γιάγκου ανέφερε πως παρά την κατάρρευση της Thomas Cook, που αποτέλεσε και για τον τομέα τέλεσης πολιτικών γάμων, εντούτοις το 2019 σημειώθηκε αύξηση στα έσοδα από την τέλεση πολιτικών γάμων κατά 50 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή 350 χιλιάδες ευρώ, σε σύγκριση με το 2018, που ήταν 300 χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, η κ. Γιάγκου ανέφερε πως το 2019 στην Πέγεια τέλεσαν πολιτικό γάμο γύρω στα 700 ζευγάρια ενώ το 2018 περίπου 650, κυρίως από Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, Λίβανο και Ισραήλ.

Κορυφαίοι μήνες του 2019 για την τέλεση των πολιτικών γάμων στον Δ. Πέγειας, συνέχισε, ήταν ο Μάιος, Ιούνιος και Σεπτέμβριος.

Η Πέγεια, όπως σημείωσε, διαθέτει πολλά ειδυλλιακά σημεία ανάμεσα στα οποία μπορούν να επιλέξουν οι μελλόνυμφοι για την τέλεση του πολιτικού τους γάμου.

Ανάμεσα σ’ αυτά, είναι τα ξενοδοχειακά καταλύματα της Πέγειας, οι επαύλεις, οι παραλίες της Πέγειας, η περιοχή του Ναυαγίου, οι θαλασσινές σπηλιές με την πανοραμική θέα που διαθέτουν, η Βρύση των Πεγειώτισσων, παρεκκλήσια κ.α.

Η κ. Γιάγκου σημείωσε πως η Πέγεια θεωρείται από τα πιο “ must” μέρη του κόσμου προσφέροντας διαφορετικά πακέτα γάμου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button