Επικαιρότητα

Ηρθησαν τα μέτρα στο αεροδρόμιο

Η εταιρεία επίγειας  εξυπηρέτησης  LGS στο αεροδρόμιο Πάφου απέσυρε δυο επιστολές παραίτησης που είχαν παραδώσει σε ισάριθμους υπαλλήλους τους και η κατάσταση επανήλθε στην ομαλότητα στο αεροδρόμιο Πάφου.

Λίγο μετά το μεσημέρι οι υπάλληλοι της εταιρείας αυτής κατήλθαν σε αυθόρμητη στάση εργασίας διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις δυο συναδέλφων τους.

Ο επαρχιακός γραμματέας της ΣΕΚ Πέτρος Δημοσθένους δήλωσε ότι το προσωπικό της εταιρείας αντέδρασε αυθόρμητα στην απόλυση δυο συναδέλφων τους από την εταιρεία θεωρώντας ότι η εταιρεία «κυνηγά» τους πρώην υπαλλήλους της κυβέρνησης, όπως ονομάζονταν όσοι εργάζονταν στο αεροδρόμιο με το προηγούμενο καθεστώς και παρέμειναν στις εταιρείες εξυπηρέτησης.

Ο Πέτρος Δημοσθένους ανέφερε ότι η εταιρεία τελικά ανακάλεσε  τις απολύσεις που χαρακτηρίσθηκαν  άδικες και παράνομες. Η μεσολαβητική προσπάθεια από το υπουργείο εργασίας και την διαχειρίστρια εταιρεία των αεροδρομίων  απέδωσε καρπούς αφού η εταιρεία απέσυρε προσωρινά τις απολύσεις και αύριο όλες οι πλευρές θα έχουν συνάντηση στο υπουργείο στην Λευκωσία για συζήτηση των διαφορών.  Από τις 2.30 το απόγευμα όλες οι πτήσεις εξυπηρετούνται κανονικά και στην ουσία δεν υπήρξε σοβαρό πρόβλημα στο αεροδρόμιο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button