Επικαιρότητα

Επτά μέρες για τον Ελληνοκύπριο

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 41χρονου από την Λεμεσό  που συνελήφθη για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του 62χρονου Λεόντιου Πογιατζή.

Η Αστυνομία υπέβαλε χθες το πρωί, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, αίτημα για έκδοση διατάγματος κράτησης του 41χρονου υπόπτου για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Το Δικαστήριο εξέδωσε σήμερα την απόφαση του.  Χθες το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον 34χρονου Σύρου κατοίκου Πάφου για την ιδία υπόθεση.

Η  σορός του Πογιατζή  εντοπίστηκε απανθρακωμένη, μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά, το πρωί της  15ης  Ιουλίου, 2021, στην περιοχή Αναρίτας. Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα είχε τεθεί κακόβουλα.

Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό από ομάδα ιατροδικαστών και ανθρωπολόγο, κατέδειξε ότι ο θάνατος του  προήλθε από τραύματα στην κοιλιακή χώρα, που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button