Επικαιρότητα

Επιχείρηση «σκούπα» αστυνομίας

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν κλιμάκια της αστυνομίας χθες βράδυ με την συνδρομή μελών της ΜΜΑΔ και λειτουργών του Υφυπουργείου Πρόνοιας .

 

Η επιχείρηση κάλυψε  περιοχές στις κοινότητες Έμπα, Χλώρακα,  Λέμπα και Κισσόνεργα.  Στο πλαίσιο της επιχείρησης έγιναν έρευνες σε εννέα κατοικίες και ερευνήθηκαν 52 πρόσωπα.  Παράλληλα, από έρευνες που έγιναν σε 45 οχήματα στα πλαίσια ελέγχων η Αστυνομία προχώρησε σε 24 καταγγελίες.

Συγκεκριμένα,  ένα άτομο συνελήφθη για κλοπή οχήματος, δύο καταγγέλθηκαν για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού,  δύο οδηγοί για οδήγηση χωρίς ασφάλεια, έγιναν δύο καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, τρεις καταγγελίες για οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό  επιθεώρησης του οχήματος  , τρεις για οδήγηση χωρίς φώτα πορείας, τρεις καταγγελίες για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, δύο καταγγελίες για οδήγηση με φθαρμένα ελαστικά, δύο καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ενώ ακόμα τρία άτομα καταγγέλθηκαν γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Ακόμα μία καταγγελία έγινε για παράβαση σήματος. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button