Υγεία

Ενίσχυση ελέγχων στα οδοφράγματα λόγο κορωνοϊού

Ο Υπουργός Υγείας επεσήμανε πως κάποια άλλα μέτρα αξιολογούνται σε σχέση με τους ελέγχους, που θα γίνονται και τις επόμενες ημέρες εάν και εφόσον χρειαστεί θα γίνουν περαιτέρω ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, κατά τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Υπουργών Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Υγείας, του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών και υπηρεσιακών παραγόντων, έγινε μια αξιολόγηση της κατάστασης μέχρι σήμερα, τόσο σε διεθνές επίπεδο, όσο και στην Κύπρο. Έχει γίνει μια αξιολόγηση των μέτρων που θα πάρουμε σε περίπτωση, που αυτό εξελιχθεί σε πανδημία, διότι οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, ανέφερε ο Υπουργός Υγείας.

Σημείωσε επίσης πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ζήτησε όπως μεγάλο μέρος της αυριανής συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου αναλωθεί στην ενημέρωση του ιδίου του Προέδρου και των μελών του σώματος για το θέμα του κορωνοϊού.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε στις δηλώσεις του πως “έχει γίνει μια αξιολόγηση των μέτρων που θα πάρουμε σε περίπτωση που αυτό που εξελιχθεί σε πανδημία διότι οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

Σε τέτοια περίπτωση θα εμπλακούν οι υπηρεσίες των άλλων Υπουργείων όπως το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Υπουργείο Εξωτερικών για να είμαστε συντονισμένοι και σε αρμονία”.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button