Επικαιρότητα

Δυο αλλοδαπούς αναζητούν για την απόπειρα φόνου

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πάφου 46χρονος Ουκρανός κάτοχος Κυπριακής ταυτότητας.

Ο Ουκρανός φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα, θλαστικό τραύμα στο βραχίονα και στόμα, διάτρηση λεπτού εντέρου και νεφρική ανεπάρκεια. Σύμφωνα με τον ίδιο, γύρω στις 11 το βράδυ της 15ης Ιουλίου, 2020 βρισκόταν πεζός στη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο. Έκανε σήμα σε αυτοκίνητο μάρκας MAZDA σκούρου χρώματος, με άγνωστους αριθμούς εγγραφής για να σταματήσει. Αφού το συγκεκριμένο όχημα σταμάτησε, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο 46χρονος ζήτησε όπως τον μεταφέρουν στο κέντρο της Πόλης.

Ο συνοδηγός φέρεται να ζήτησε χρήματα που ο 46χρονος αρνήθηκε να δώσει. Ακολούθησε συζήτηση και σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, ο άγνωστος άντρας του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Ακολούθως εισήλθε στο αυτοκίνητο όπου μαζί με τον οδηγό, τράπηκαν σε φυγή.

Ο 46χρονος, όπως ανάφερε στους αστυνομικούς, συνέχισε το δρόμο του πεζός και πήγε στην οικία του. Δεν επισκέφθηκε νοσοκομείο γιατί θεώρησε ότι τα τραύματα του δεν ήταν σοβαρά. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην αστυνομία  οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος περιγράφονται ως ύψους 1,80μ περίπου, ηλικίας 35 ετών, μελαχρινοί με κοντά μαλλιά, πιθανό Βουλγαρικής καταγωγής.

Ο 46χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου αφού η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button