Πάφος

Διαβήματα Βουλευτή ΑΚΕΛ Πάφου

Διαβήματα Βουλευτή ΑΚΕΛ Πάφου, Βαλεντίνου Φακοντή, αναφορικά με τα αιτήματα που του τέθηκαν από τις κοινότητες Τίμη, Νατά, Αμαργέτη και Μανδριά 

Στα πλαίσια των επισκέψεων του ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις σε δήμους και κοινότητες, ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Πάφου, κ. Βαλεντίνος Φακοντής, επισκέφτηκε την Πέμπτη 22/7/2021 τις κοινότητες Τίμη, Νατά, Αμαργέτη και Μανδριά με σκοπό την προώθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. 

Για την προώθηση των αιτημάτων των κοινοτήτων, ο κ. Φακοντής απέστειλε ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς, μέσω της Βουλής των Αντιπροσώπων, καθώς και επιστολή προς τον Επαρχιακό Μηχανικό Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων. 

Τα σημαντικότερα ζητήματα που τέθηκαν είναι: 

· Ανάγκη επίσπευσης της διαδικασίας έκδοσης και παραχώρησης των πιστοποιητικών μίσθωσης στους δικαιούχους στους Συνοικισμούς Αυτοστέγασης Τίμης. 

· Βελτίωση του οδικού φωτισμού στο δρόμο Τίμης – Αχέλειας. 

· Καθαρισμό της κοίτης του ποταμού στην κοινότητα Νατά, αλλά και στις υπόλοιπες παραποτάμιες κοινότητες των ποταμών Έζουσας, ξερού και Διαρίζου, όπου τα τελευταία χρόνια σημειώνονται τεράστιες ζημιές λόγω της υπερχείλισης των ποταμών. 

· Αντικατάσταση/ επιδιόρθωση του υδρευτικού συστήματος της κοινότητας Νατάς. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button