Επικαιρότητα

Δεν συνεργάζονται οι συλληφθέντες στην Ίννια

Δεν συνεργάζονται οι συλληφθέντες για το κορονοπαρτι στην Ίννια. Σε όλες τις ερωτήσεις που τους έχουν υποβληθεί έως τώρα απαντούν σταθερά «ότι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο.»

Σήμερα προσήχθησαν στο επαρχιακό δικαστήριο Πάφου μια 47χρονη, ιδιοκτήτρια της κατοικίας που έγινε το πάρτι, τα δυο της παιδιά και ένας τρίτος νεαρός συγχωριανός τους. Το δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης πέντε  ημερών.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό όλων των νεαρών  που επιτέθηκαν και κτύπησαν όργανα της τάξης.  Δυο αστυνομικοί , ένας πυροσβέστης και στέλεχος της Ε.Φ.  που δέχθηκαν την  επίθεση  τραυματίσθηκαν ελαφρά.  

Το πάρτι 25 περίπου ατόμων διεξαγόταν σε κοινή αυλή τριών κατοικιών. Μετά από σχετική καταγγελία έσπευσαν  στην περιοχή περίπολα της Αστυνομίας, αποτελούμενα από δύο μέλη της Αστυνομίας, ένα μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ένα στέλεχος της Εθνικής Φρουράς.

Τα μέλη του  κοινού κλιμακίου που ήταν επιφορτισμένα με την εφαρμογή των διαταγμάτων σχετικά με τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο προέβησαν σε συστάσεις για διάλυση της συγκέντρωσης. Επανήλθαν ωστόσο λίγο αργότερα όταν διαπίστωσαν  ότι ορισμένοι συνέχιζαν την διασκέδαση. Εκεί ήταν που δέχθηκαν την επίθεση από οκτώ περίπου άτομα που δεν είχαν φύγει και συνέχιζαν την διασκέδαση.   

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button