Επικαιρότητα

Δεν πάει άλλο

Η σημερινή μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας στο διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο κόσμος ξύπνησε και διεκδικεί να έχει ένα σωστά οργανωμένο  Νοσοκομείο και ένα αστυνομικό σταθμό επαρκώς επανδρωμένο.

 

Οι κύριοι του ΟΚΥπΥ πρέπει άμεσα να κοιτάξουν και να διορθώσουν τα κακώς έχοντα στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς διαφορετικά θα μας βρούνε μπροστά τους. Αν νομίζουν ότι είμαστε πολίτες Β Κατηγορίας να το ξεχάσουν.

 

Εισπράττονται εκατομμύρια από το ΓΕΣΥ από όλους εμάς και έχουν υποχρέωση να προσφέρουν ικανοποιητικές υγειονομικές υπηρεσίες. Κόσμος και κοσμάκης πεθαίνει αβοήθητος και οι κύριοι αδιαφορούν.  Ας είναι ο θάνατος του κ. Παράσχου η αφορμή για ξεσηκωμό και διεκδίκηση ενός καλύτερου υγειονομικού συστήματος.  

 

Όσο αφορά τον αστυνομικό σταθμό να καλέσουμε την Υπουργό Δικαιοσύνης και αρχηγό αστυνομίας να δώσουν ένα τέλος στον πόλεμο της μολώχ της ασφάλτου επανδρώνοντας τον σταθμό με ανθρώπινο δυναμικό.  Σπατάλησαν εκατομμύρια για να  τον κτίσουν και δεν υπάρχουν αστυνομικοί να τον επανδρώσουν. 

 

 Χρύσανθος Σαββίδης Βουλευτής ΔΗΚΟ Πάφου  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button