Οικονομία

Αύριο η συνέλευση ΕΒΕ Πάφου

Η Ετήσια Γενική και  Καταστατική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου θα πραγματοποιηθεί αύριο  Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, 2019 στο Ξενοδοχείο ¨ Aliathon Resorts¨.

Θα προηγηθεί η  καταστατική γενική συνέλευση, μόνο για μέλη ,στην οποία θα εγκριθεί ειδικό Ψήφισμα και θα γίνουν καταστατικές Τροποποιήσεις επί  Κανονισμών του Ιδρυτικού Εγγράφου και Καταστατικού του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ε.Β.Ε.Π.

Θα ακολουθήσει έκθεση   πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για το διαχειριστικό έτος 2018, έγκριση οικονομικών καταστάσεων και κατάθεση Έκθεσης Ελεγκτών για το έτος 2018, διορισμός Ελεγκτών για το έτος 2019 και καθορισμός της  αμοιβής τους. Στο επίσημο μέρος που θα ακολουθησει, στις 6 το απόγευμα θα παραστεί ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και  Βιομηχανίας κ. Γιώργος Λακκοτρύπη που θα χαιρετίσει.

Θα χαιρετίσει επίσης ο  Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος η  Έπαρχος Πάφου κα Μαίρη Λάμπρου ο Πρόεδρο του ΚΕΒΕ κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτη ενώ η συνέλευση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πάφου κ. Ανδρέα Δημητριάδη.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button