Πάφος

Αρχίζουν οι ετοιμασίες για το πανήγυρι του Κατακλυσμού

Η καθιερωμένη Πανήγυρις του Κατακλυσμού θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πάφο στο παραλιακό τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου μέχρι τα Δημοτικά Μπάνια.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν χώρο για τους σκοπούς της Πανηγύρεως, μπορούν να απευθύνονται στον κ. Σάββα Χριστοδούλου (Δημοτική Αγορά), τηλ. 26932049/99425630μεταξύ των ωρών 7.30 π.μ. – 3.00 μ.μ. Η ενοικίαση των χώρων θα καλύπτει το διάστημα 10 – 17 Ιουνίου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προ-σκομίσουν στον Δήμο πιστοποιητικά εγγραφής στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις, το Φόρο Εισοδήματος και το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας, όπου εφαρμόζεται.

Η προκράτηση των χώρων θα γίνεται από τις 29 Μαΐου μέχρι τις 7 Ιουνίου και προτρέπονται οι ενδιαφερόμε-νοι να απευθυνθούν έγκαιρα στον αρμόδιο λειτουργό του Δήμου.

Με την ευκαιρία της Εορτής του Αγίου Πνεύματος, ο Δήμος Πάφου θα οργανώσει κατά το τριήμερο 15 – 17 Ιουνίου τις καθιερωμένες εκδηλώσεις “Γιορτή Κατακλυσμού” στην Πλατεία του Κάστρου και το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button