Αθλητικά

Αρχίζουν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου

Εν αναμονή του Πρωτοκόλλου του Υπουργείου Υγείας βρίσκονται οι προπονητές ποδοσφαίρου, για την επανέναρξη των προπονήσεων στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Κύπρου Αντρος Κουλουμπρής, σημειώνοντας πως οι προπονήσεις υπολογίζεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, η οποία εκτός από το αγωνιστικό σκέλος έχει και οικονομική διάσταση, καθώς θα επιτρέψει σε προπονητές και επαγγελματίες του χώρου να έχουν ξανά εισόδημα μετά τον Φεβρουάριο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Κουλουμπρής εξέφρασε αρχικά την απόλυτη ικανοποίησή του για την αποδοχή του αιτήματος του Συνδέσμου Προπονητών, κάτι που από τη μια δημιουργεί ευχάριστα και θετικά συναισθήματα, αλλά από την άλλη δημιουργεί ευθύνες για την επανέναρξη της λειτουργίας των Ακαδημιών σε συνθήκες ασφάλειας και υγείας.

Πλέον, μετά την έκδοση του Διατάγματος, ο Σύνδεσμος αναμένει το πρωτόκολλο ώστε να το διοχετεύσει στα μέλη του για να είναι έτοιμοι άπαντες να το εφαρμόσουν με την έναρξη των προπονήσεων.

Ερωτηθείς πότε θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις των παιδιών στις Ακαδημίες, ο κ. Κουλουμπρής είπε πως αναμένεται οι Ακαδημίες να επαναλειτουργήσουν από τη Δευτέρα 25 Μαΐου. «Όλοι περιμένουν τώρα να δουν το Πρωτόκολλο και τις αποφάσεις που θα διέπει τη διαδικασία ούτως ώστε να δουν πώς αυτή η απόφαση εφαρμόζεται στην πράξη», είπε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button