Πάφος

Απονομή τιμητικής Έδρας Jean Monnet στο Νεαπολις

Για την επόμενη τριετία το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου θα έχει την τιμή να φιλοξενεί την υψηλού κύρους ευρωπαϊκή Έδρα Jean Monnet, η οποία απονεμήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στον Δρ. Γεώργιο Παυλίδη για την προώθηση της διδασκαλίας και έρευνας με καινοτόμες μεθόδους στη θεματική «Targeting Criminal Assets in the European Union».

 

Ο Δρ. Γεώργιος Παυλίδης (PhD Geneva, LLM Warwick, LLM SMU, LLB Thessaloniki), κάτοχος της Έδρας Jean Monnet, είναι από το 2013 μόνιμο μέλος του Διδακτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και με περισσότερες από 60 δημοσιεύσεις σε περιοδικά με κριτές στην αγγλική, γαλλική, ισπανική και ελληνική γλώσσα αναπτύσσει μια ισχυρή ερευνητική παρουσία στον τομέα του διεθνούς και κοινοτικού δικαίου.

Υποδεχόμενο την νέα Έδρα Jean Monnet το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και η Νομική Σχολή του καθίσταται μέλος του διεθνούς δικτύου Εδρών Jean Monnet, αυξάνει την διεθνή αναγνωρισιμότητα της Νομικής Σχολής του, συμμετέχει ενεργά σε ομάδες σύγχρονου ακαδημαϊκού διαλόγου και διεθνών ερευνητικών δραστηριοτήτων σε θέματα ΕΕ, ενισχύοντας παράλληλα τη συμμετοχή της επιστημονικής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών στην συζήτηση για τις προκλήσεις της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button